farel viliams

Farel bira muziku za igru NBA 2K15

Muzičar Farel (Pharrell) biraće muziku za sledeće izdanje najprodavanije košarkaške video igrice „NBA 2K15“. Kompanija 2K Sports najavila je da će tvorac pesme „Happy“ izabrati 27 numera za saundtrek „NBA 2K15“. On je drugi muzičar koji bira muziku za ovu igricu posle Džej Zija (Jay Z) koji je bio producent za izdanje iz 2012. godine. 
Za prošlogodišnju verziju koja je prodata u sedam miliona kopija, muziku je birao košarkaš Lebron Džejms (LeBron James). Farel je rekao da je želeo da napravi „eklektični miks“, a na albumu će se pojaviti tri njegove pesme „Hunter“, „Can I Have It Like That“ and „How Does It Feel?“ 
Pored njih na saundtreku će biti i pesme Lorin Hil (Lauryn Hill) Snup Doga (Snoop Dogg), Lordi (Lorde) Džuniora (Junior) i Santigold. Takođe će biti prisutni i bendovi Bejzment džeks (Basement Jaxx), Afrika Bambata end soulsonik fors (Afrika Bambaataa & Soulsonic Force), Klips (Clipse), Det from abov 1979 (Death from Above 1979), No daubt (No Doubt), Pablik enemi (Public Enemy), Blek kiz (The Black Keys) Repčr (The Rapture), Stroks (The Strokes), Dipeš mod (Depeche Mode) i Red hot čili pepers (Red Hot Ćili Peppers). 
Očekuje se da će „NBA 2K15“ biti u prodaji od 7. oktobra. 

Povezana vest:  Čović: Đilasa za predsednika Košarkaškog saveza