Milosavljevic i Skaj
Milosavljević: Skaj traži prijatelje
 
Danas ćemo vas upoznati sa Skajem, psom kog su sa ulice spasili volonteri Udruženja BETA. Njegovu priču će predstavti kapiten crno-belih Dragan Milosavljević, koji je imao priliku da provede neko vreme sa simpatičnim psom:
– Skaj je pronađen kada je imao dva meseca, sa prelomima obe zadnje noge. Danima je ležao nepokretan, ljudi su prolazili pored njega, ali mu niko nije pomogao. Zahvaljuljući predanošću i dobroj volji ljubitelja životinja Skaj je sad dobro, ali neophodan mu je topli dom. Verujem da ima onih koji mogu i žele da udome ovog veoma zahvalnog psa, koji se, složićete se, odlično snalazi i pred kamerama. Bio je veoma miran i odgovoran na našem zajedničkom snimanju, i drago mi je što sam baš ja imao tu privilegiju da se fotografišem sa njim“, sa osmehom je počeo priču Milosavljević.
Iz Udrženja BETA kažu da je ovaj pas bio u teškom stanju kada su ga pronašli. Operisan je dva puta i konačno je stao na noge. Sada ima pet meseci i vakcinisan je.
– Udomljavanje psa i mačaka je plemenito, a ljubav koja se od njih dobija je nepocenjiva. Veoma mi je drago što je KK Partizan pokrenuo ovu akciju i nadam se da ćemo zajedno uspeti da udomimo što više životinja kojima je pomoć potrebna – rekao je bek srpskog šampiona Dragan Milosavljević.
Povezana vest:  Bez rekorda u Areni po broju gledalaca