dule vujosevic par krka

Vujošević suspendovan za meč protiv Cedevite

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević neće moći da predvodi crno-bele s klupe na utakmici protiv Cedevite, pošto je danas kažnjen zbog dosuđene isključujuće greške na meču protiv Krke u Jadranskoj ligi. 
Partizan je sinoć izgubio od Krke sa 64:68 u drugom kolu Jadranske lige, a minut pre kraja treće četvrtine Vujošević je zaradio drugu tehničku, odnosno isključujuću grešku. Pored kazne Vujoševiću, Partizan će morati da plati i 2.100 evra, navodi se u odluci koju je potpisao direktor Jadranske lige Josip Bilić. 
Partizan je kažnjen, prema propozicijama takmičenja, sa 200 evra zbog dosuđenje tehničke greške Vujoševiću, a sa 400 evra zbog dosuđene isključujće greške treneru crno-belih. Sa dodatnih 1.000 evra Partizan je kažnjen zbog toga što Vujošević nije napustio halu nakon isključenja. 
-Zbog neprimerenog ponašanja trenera KK Partizan Vujoševića za vreme i nakon završetka utakmice prema sudijama i zbog podnete prijave od strane sudija kažnjava se KK Partizan, prema Propozicijama takmičenja, sa 500 evra, a trener Vujošević sa zabranom obavljanja dužnosti na jednoj utakmici – navodi se u odluci Jadranske lige. 
Kazna zabrane obavljanja dužnosti se odnosi na utakmicu 3. Kola Jadranske lige, koju Partizan igra u subotu protiv Cedevite u Zagrebu.

Povezana vest:  NBA VESTI, Oklahoma bolja od Lejkersa u Los Anđelesu