dejan radonjic cz olimpijakos

Radonjić: Idemo u Barselonu da ih iznenadimo

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da ekipa putuje u Barselonu kako bi pružila dobru partiju i iznenadila favorizovanog rivala.
-Barselona je spoj mladosti i iskustva, mozda i najboljih mladih igrača u Evropi. Oni streme ka tituli prvaka, iako će nastupiti bez Navara i Olesona, što im neće biti preveliki problem. Činjenica da igramo treći međuasobni duel govori mnogo, ali želimo da ih iznenadimo – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali „Pionir“.
On je istakao da crveno-beli žele da pruže mnogo bolje partije u odnosu na prethodna tri poraza u Top 16 fazi protiv Reala, Makabija i Galatasaraja.
-Žeimo da odigramo mnogo bolje u odnosu na ova tri kola i da kroz kvalitetan nastup tražimo bodove. Moraćemo da budemo skoncentrisani od početka do kraja meča. Potrebno je da odigramo možda najbolje u sezoni kako bi ih pobedili – naveo je Radonjić.
Crnogorski stručnjak istakao je da će ekipa protiv katalonskog kluba igrati pod pritiskom.
-Ne igramo bez pritiska, jer je Crvenoj zvezdi takva situacija konstantna, uvek može da se analizira da li je opterećenje veće ili manje. U najvećem delu sezone igrači su se dobro nosili sa tim i nismo rasterećeni u Kataloniji – rekao je Radonjić i dodao da je zadovoljan što je ekipa prva izborila plasman u plej of.
Utakmica četvrtog kola Top 16 faze Evrolige između Barselone i Crvene zvezde igra se u petak od 20,45 sati.

Povezana vest:  Igor Rakočević, Jordin Canada, Joe Harris i Ticha Penicheiro učestvuju na omladinskom NBA  online kampu na aplikaciji Jr. NBA OWQLO App