oliver_stevic_kk_czSUPERLIGA SRBIJE

Zvezda protiv Tamiša ne ponavlja grešku

 

Crvena zvezda nastavlja borbu u Super ligi. Ako je neko dužnik našem timu onda je to svakako sledeći protivnik. Ekipa Tamiša napravila je veliko iznenađenje pobedivši crveno-bele u Pančevu ali igrači i stručni štab rešeni su u nameri da dokažu da je to bio samo jedan slab dan.

Pobedom nad FMP Želenikom u prošlom kolu Zvezda se vratila na četvrto mesto ali ukoliko želi tu da ostane i posle poslednjeg kola, u svaki meč mora ući kao da je odlučujući. To smatra i trener prvog tima Aleksandar Trifunović.

Povezana vest:  Satoranski prešao u Barselonu

-Za nas je svaki meč do kraja najbitniji, pa tako i ovaj. U svaku utakmicu moramo ući sa istim prostupom, možda čak i koncentrisanije nego protiv FMP-a. Tamiš je pokazao da nije slučajno u Super ligi. Ove sezone igraju organizovano, dobro funkcionišu ali opomena koju smo dobili u Pančevu ne sme se ponoviti. Oni jesu rasterećeni ali sa motivisanim pristupom, rotacijom većeg broja igrača i naravno dobrom odbranom i pre svega skokom šanse za pobedu su nam velike – kaže Trifunović.

Povezana vest:  Navijači Galatasaraja prete: Ko je sledeći?

Otežavajući faktor može predstavljati činjenica da Stević nije trenirao proteklih dana zbog povrede. Trifunović je siguran da i bez njega naš tim ima samo jedan cilj a to je pobeda.

-Povreda Stevića nas je malo poremetila. Nije trenirao i videćemo danas da li će biti u stanju da igra sutra. Sa njim ali i bez njega, za nas samo pobeda dolazi u obzir. U svakom slučaju, i pomoć sa tribina je nešto što bi nas dodatno motivisalo. Siguran sam da će odluka kluba da ponovo otvori vrata Pionira za sve, privući veliki broj navijača a mi ćemo odraditi svoj posao na terenu – zaključuje Trifunović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Brajant doneo pobedu LA Lejkersima

Meč između Crvene zvezde i Tamiša igra se u sredu sa početkom u 19 časova. Ulaz u halu Pionir ponovo će biti besplatan.