ALEKSANDAR_TRIFUNOVIC_VS_TAMISSUPERLIGA SRBIJE

Trifunović zadovoljan

 

Posle pobede nad Tamišom ekipa Crvene zvezde ostala je na petom mestu, tačnije četvrtu i petu poziciju dele sa FMP – om sa pet pozicija i četiri poraza.

Aleksandar Trifunović bio je zadovoljan pobedom ali istakao da nije zadovoljan zalaganjem igrača sa manjom minutažom i njihovim odnosom prema igri. Takođe, trener prvog tima zahvalio je navijačima koji su bodrili njegov tim i naglasio da očekuje još bolju posetu u narednim mečevima.

Povezana vest:  Milojević: Ne razmišljamo o povredama, od nas sve zavisi

-Ono što je najvažnije osvojili smo dva boda. Ekipa Tamiša je pokazala da je sa pravom tu gde jeste, da su kvalitetan sastav i da u svakom trenutku znaju šta hoće. Oni su ušli rasterećeno u meč i to im se isplatilo, što se i videlo u prvom poluvremenu. Na svu sreću nismo kažnjeni i u trećoj četvrtini stvari su došle na svoje. Nisam zadovoljan zalaganjem pojedinih igrača koji su ulazili sa klupe. To moramo da ispravimo u nastavku lige. Najbitnija je pobeda i okrećemo se Borcu iz Čačka. Zahvali bih se navijačima koji su došli da isprate ovu pobedu i nadam se da kako liga bude odmicala da će ih biti više – sumirao je Trifunović.

Povezana vest:  Druga uzastopna pobeda Šarlota protiv Milvokija

Crvena zvezda sledeći meč igra u subotu u Čačku protiv ekipe Borca.