pavlovic kalinic 1playof

Pavlović: Moramo da ispravimo greške iz prvog meča

Košarkaš Partizana Aleksandar Pavlović rekao je da crno-beli, ukoliko žele da se plasiraju u finale Jadranske lige, moraju da isprave greške iz prvog meča polufinala plej-ofa tog regionalnog takmičenja, protiv Crvene zvezde. Partizan je sinoć kao gost izgubio od Zvezde 73:64, čime su crveno-beli poveli 1:0 u polufinalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige. 
-Imali smo šanse da se vratimo u utakmicu, ali nismo uspeli. Bilo je dobrih perioda u našoj igri, ali mnogo više loših. Dozvolili smo Zvezdi mnogo skokova u napadu. Važno je da im to limitiramo u drugoj utakmici. Ako to uspemo, imaćemo šansu da se suprotstavimo na pravi način i dođemo do pobede – rekao je Pavlović novinarima posle meča. 
Centar Partizana Nikola Milutinov zbog povrede nakon duela sa Jakom Blažičem nije igrao od sredine druge četvrtine, a Pavlović smatra da je to dosta uticalo na igru crno-belih. 
-Mnogo nam je nedostajao Milutinov, nadam se da će mu biti bolje i da će moći da igra u drugoj utakmici. U svakom slučaju, videlo se da možemo da igramo sa Zvezdom – kazao je Pavlović. 
Pavlović je istakao da on i njegovi saigrači veruju u sebe, iako Zvezda ima veću rotaciju. 
-To ne znači da su bolji. Važno je da ispravimo greške iz prvog meča… I prošle sezone u finalu Superlige je Zvezda povela sa 1:0, pa smo na kraju pobedili – rekao je Pavlović. 
Drugi meč polufinala plej-ofa između Partizana i Zvezde igra se večeras od 21.00, a domaćini su ponovo cveno-beli. 

Povezana vest:  Partizan napravio prvi korak ka finalu plej-ofa

PHOTO: ATAImages