ACA_TRIFUNOVIC_CZ_FMP (1)SUPERLIGA SRBIJE

Metalac sledeći na Zvezdinom jelovniku

 

Crvena Zvezda u sredu nastavlja takmičenje u košarkaškoj Super ligi. Posle sjajne partije u Čačku, crveno-beli ugostiće još jednog fenjeraša, ekipu Metalca. Valjevčani su se pred start domaćeg prvenstva dosta pojačali tako da njihova trenutka pozicija ne odgovara ambicijama kluba. Sa druge strane, cilj Zvezde se zna i izabranici trenera Trifunovića na dobrom su putu da ga ostvare. Iako u poslednja tri kola našu ekipu očekuju tri izuzetno velika izazova, svi u klubu razmišljaju iskljućivo o sledećem protivniku.

Povezana vest:  Otkazana cela ženska sezona u Izraelu

-Nama je svaka utakmica do kraja kao finale. Značaj koju ima susret sa Metalcem ni u čemu se ne razlikuje od meča u Čačku. Ekipa Metalca nije napravila rezultat koji se od njih očekivao na početku sezone ali i pored toga oni će sigurno biti dosta motivisani i rasterećeni i u tome tražiti šansu – smatra Trifunović.

Povezana vest:  Ulaznice za Darušafaku od srede u prodaji

-Mi i dalje zavisimo samo od sebe. Fokusirani smo na sutrašnji meč u potpunosti. Želimo da odigramo energično i skoncentrisano kao protiv Borca i da na taj način upišemo nova 2 boda sa kojima bismo dobili sigurno i na dodatnom samopouzdanju. Ne treba podsećati da nam je pomoć navijača i sutra potrebna. Ovo je pretposlednja utakmica koju naš tim igra kao domaćin u regularnom delu lige i siguran sa da će njihova podrška biti od velike važnosti našem timu posebno mladim igračima – istakao je Trifunović.

Povezana vest:  NBA VESTI, Rouz: Nadam se da ću biti sprema za početak sezone

Meč između Crvene Zvezde i Metalca igra se u sredu od 19 časova u hali Pionir. Ulaz će i na sutrašnjem meču biti slobodan.