nba 2ka

Turnir u NBA 2K16 sa košarkašima Crvene zvezde

Ljubitelji najpopularnije košarkaške video igre ?NBA 2K16? sledeće nedelje imaće priliku da učestvuju na turniru u toj igri, osvoje vredne nagrade, otputuju na prvenstvo Evrope, ali i da se druže sa prvotimcima KK Crvena zvezda.
Kako su saopštili organizatori turnira, prijave za takmičenje traju do nedelje, 1. novembra, u atrijumu šoping mola Delta siti, dok će takmičenje biti na istoj lokaciji od 2. do 4. novembra.
Učesnici će veštinu odmeravati na soni plejstejšn 4 konzolama u dve faze turnira – prva dva dana takmičenja su kvalifikacione borbe za finale, koje je na programu u sredu, 4. novembra.
Uoči finalnih borbi, najbolji takmičari imaće priliku da se okušaju i sa Zvezdinim košarkašima, čiji su likovi i fizičke karakteristike preneti u digitalni svet video igre.
Tri najbolja učesnika dobiće nagrade upravo od prvotimaca Crvene zvezde. Kako ističu organizatori, prvak Srbije naći će se među najboljim ekipama iz Evrope. Promotivnom turniru podršku je dala, kako se navodi u saopštenju, i Evroliga, koja je pomogla u pravljenju “NBA 2K16”.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Majamija, Vašington bolji od Klipersa