Kosarkasice u Lillz drogeriji

Lilly drogerie ponosni sponzor ženske košarkaške reprezentacije Srbije

Ispred objekta Lilly drogerie u prepunom TC Ušće objavljeno je potpisivanje Ugovora o sponzorstvu između Košarkaškog saveza Srbije i kompanije Lilly drogerie.
Košarkaški savez Srbije i Lilly drogerie potpisali su Ugovor o saradnji kojim će kompanija Lilly drogerie postati ponosni sponzor ženske košarkaške reprezentacije Srbije. Potpisanim ugovorom još jednom potvrđena je spremnost Lilly drogerija da daju svoju podršku razvoju naših navećih talenata. Vođena poznatom izrekom „Najbolji idu uz najbolje“, kompanija Lilly drogerije odlučila je da stane uz srpske košarkašice koje su svojom igrom, ali i lepotom plenile na svim takmičenjima u čemu im je pomogla kompanija Maybelline čiji su ih poznati šminkeri našminkali za ovu priliku.

Povezana vest:  KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE, Konstantin i Vojvodina sigurni

„Kako se Srbija polako ali sigurno vraća u vrh svetske košarke, i kako su oči celog sveta uprte u naše momke i devojke, velika je čast biti deo te priče, i partner našim košarkašicama na putu do pobeda. Lilly kompanija je simbol zdravlja i lepote i saradnja s našim šampionkama je potpuno prirodan korak, i zajedničkim snagama ćemo, svako na svom polju, nastaviti da pobeđujemo. Mi u Lilly drogerijama verujemo da je fizička aktivnost jedan od najvažnijih faktora za zdrav i dug život i zato podržavamo i podržavaćemo svaki vid sporta i rekreacije, ne samo vrhunskog sporta, nego i amaterskog i rekreativnog. Naše košarkašice su pored svog talenta, poznate i po lepoti, tako da sam sigurna da će ovo partnerstvo potrajati i pozlatiti se“, izjavila je Zvjezdana Lončar, direktorka ZU Apoteka Lilly drogerie.

Povezana vest:  Juta izbacila Kliperse, Boston vodi 1:0

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas poklonio je direktorki ZU Apoteka Lilly drogerija Zvjezdani Lončar, kao simboličan gest novouspotavljene saradnje, specijalan dres KSS-a i tom prilikom izjavio:“Prvi put u istoriji srpske ženske košarke, a verujem i celog srpskog ženskog sporta, jedna reprezentacija ima svog posebnog i ponosnog sponzora. To pokazuje da je ova ženska nacionalna selekcija Srbije jedinstvena, kao što je jedinstvena i kompanija „Lilly drogerie“. Zahvaljujem se našim domaćinima što su prepoznali vrednost ovih devojaka, njihovu ljubav prema Srbiji i odlučili da ih podrže. Siguran sam da ćemo zajedno u narednim godinama doneti mnogo radosti svima u Srbiji, posebno onima koji će znati da kupujući u Liliju pomažu našoj ženskoj reprezentaciji.“

Povezana vest:  ABA LIGA, TABELA, Treća pobeda Metalca