Nisam puno razmišljao, znam da je ovo zemlja sporta, Partizan je veliki klub. Puno puta sam ovde odlazio, prihvatio sam ponudu i velika mi je čast, kao i obaveza da dajem maksimum“, rekao je novi trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski.

On je na zvaničnoj promociji rekao da veruje u filozofiju rada korak po korak i da će se maksimalno posvetiti radu sa ekipom.

Povezana vest:  Bartomeu: Partizan teško do pozivnice za Evroligu

„Ekipa ima potencijal. Trenutno radimo da upoznaju moj sistem rada, a sa druge strane i ja njih da upoznam. U ovom trenutku ne možemo da koristimo potencijal, već kvalitet. Onda ćemo raditi promene i graditi na osnovu svakog treninga, svake utakmice“, istakao je Filipovski, koji je potpisao ugovor do kraja sezone, uz opciju da saradnja bude nastavljena na još jednu.

Povezana vest:  Decathlon zvanični nosilac NBA licence

Na pitanje da li se čuo da Duškom Vujoševićem, slovenački stručnjak je rekao:

„Nisam, imamo dobar odnos, ali hteo sam da preuzmem odgovornost na sebe. Došao sam da dam svoj maksimum, volim košarku i daću sve od sebe da korak po korak se posvetim igračima i ekipi i da napredujemo iz treninga u trening, odnosno utakmice u utakmicu“, istakao je Filipovski.

Povezana vest:  Veličković: Odbrana je donela pobedu protiv Turk Telekoma

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images