bogdanovic cz fener

Bogdanović: Zvezda igra u strahu

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović rekao je večeras da je njegova ekipa odigrala „fenomenalnu utakmicu“ i ocenio da je igrači Crvene zvezde igraju sa strahom.
Otvorili smo sjajnu utakmicu, nismo im dali dosta lakih poena u drugoj četvtrtini, kao u prvoj. U drugom poluvremenu, na kraju treće i početkom četvrte igrali smo prilično dobro. Nadigrali smo ih timskom igrom, uvek je bilo ‘ekstra’ pasa, uvek je bio neko sam – rekao je Bogdanović.
-Mislim da Crvena zvezda igra malo u strahu, da li zbog publike ili nečeg drugog, ne znam – dodao je.
Fenerbahče je sa 88:65 savladao Zvezdu u Pioniru, u drugom kolu Grupe E Top16 faze Evrolige. Turski klub je tako i treći put ove sezone bio bolji od crveno-belih.
-Dosta utakmica su ove sezone ;ispustili u finišu. Gubili su mnogo toga u zadnjim červrtinama. Moraju da porade na tome – rekao je Bogdanović.
On je ocenio da je Fenerbahče jedna od najjačih ekipa u Evropi ukoliko igra timski. Na pitanje novinara da prokomentariše uvrede navijača pre i tokom utakmice, bivši košarkaš Partizana rekao je uz osmeh:

Povezana vest:  Džonson: Džordan najbolji u igri jedan na jedan

-Ne znam da li su to govorili Kinsiju ili meni.
Makedonski košarkaš u redovima Fenerbahčea Pero Antić, inače navijač crveno-belih, rekao je da se istovremeno oseća „srećno i tužno“.
-Srećan sam i tužan u istom vreme… Nikada u karijeri nisam ;toliko utakmica igrao protiv Zvezde, a u dva meseca čak triput. Žao mi je delija, ali šta je tu je. Moramo da radimo svoji posao… Malo je teško da čuješ neke što voliš i koji te vole da ti zvižde i da te vredjaju, ali razumem ih – rekao je Antić.

Povezana vest:  EVROLIGA, Rezultati utakmica drugog kola Top 16 i tabele