dule_vujosevic_par_fmpPLEJ OF

Vujošević nije zadovoljan

 

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević ocenio je da njegovi izabranici nisu na najbolji način ušli u večerašnju utakmicu sa Crvenom zvezdom i da ih je upustila ubedljiva pobeda nad večiotim rivalom u Superligi:

-Crvena zvezda je veliki klub, koji u svakom trenutku zaslužuje poseban respect – istakao je Vujošević i dodao da je “svaki derbi priča za sebe“.

Povezana vest:  Mijatović odabrao juniore za EP

On je naglasio da su „crveno-beli“ potpuno rastereceno ušli u polufinalnu seriju plej ofa i da to može da predstavlja njihov adut.

-Naš rival u polufinalu je jako motivisan i sigurno je da će se boriti makar za jednu pobedu. Moramo da iz sebe izvučemo još više energije za nastavak borbi u plej ofu  poručio je Vujošević zahvalivši pritom publici na podršci.

Povezana vest:  Vujošević: Ne mrzim Zvezdu, branim dostojanstvo Partizana

Trener Crvene zvezde Aleksandar Trifunović čestitao je „crno-belima“ na zasluženoj pobedi, uz napomenu da je u večerašnjem susretu presudio veći broj kvalitentih igrača na klupi protivnika:

-U utakmicu smo ušli sa željom da pružimo maksimum i sve je funkcionisalo prema našem dogorvou u prvih 25 minuta. Mislim da smo teško mogli više od ovoga što smo večeras pružili – rekao je Trifunović i dodao da povređeni kapiten Vuk Radivojević najverovatnije neće biti spreman ni za drugu poluifnalnu utakmicu koja je na programu u sredu.

Povezana vest:  PRIPREME ZVEZDE, Nedović i Nikolić stavili paraf

Mladi stručnjak je istakao da „crveno beli“ nemaju puno razloga za tugu iz nezadovoljstvo nakon večerašnjeg okršaja zaključivši da je na njemu istručnom štabu da ekipu osveže i pripreme za sledeći duel.