KK Partizan NIS u utorak, 24. maja igra utakmicu VI kola Superlige Srbije u Nišu protiv ekipe Konstantina. Istog dana, na stadionu Partizana od biće odigrana humanitarna fudbalska utakmica pod nazivom “Asovi za decu”. Na teren stadiona u Humskoj u 20 časova, istrčaće veliki fudbalski asovi poput Mijatovića, Stankovića, Ilića, Krstajića, Kralja, Jankovića, Žigića, Pantića, Kežmana, Saveljića, Delibašića… a sa klupe će ih predvoditi Radomir Antić i Bora Milutinović.

Povezana vest:  Opozicija predvodjena Bjekovićem ne dolazi na Skupštinu Partizana

Sav prihod od meča biće iskorišćen za pomoć u izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

Kako će KK Partizan NIS u to vreme biti upravo u Nišu, odlučeno je da za delegaciju crno-belih budu kupljene ulaznice i podeljene navijačima putem zvanične Fejsbuk stranice kluba.

U utorak, 24.05. u 13 časova, na www.facebook.com/bcpartizan najbržih 12 navijača koji tačno odgovore na nagradno pitanje, dobiće po dve ulaznice za humanitarni meč kojem će prisustvovati umesto prvotimaca i članova delegacije crno-belih.

Povezana vest:  Partizan u Milanovcu došao do četvrte uzastopne prvenstvene pobede

Utakmici pod nazivom “Asovi za decu” iz opravdanih razloga neće prisustvovati: Aleksandar Cvetković, Petar Aranitović, Kevin Džouns, Edo Murić, Vanja Marinković, Novica Veličković, Čedomir Vitkovac, Božo Đumić, Miloš Koprivica, Andrej Magdevski, Mihajlo Andrić, Andreja Milutinović, Darel Vilijams, Adin Vrabac, Džamar Vilson, Aleksandar Džikić, Vule Avdalović, Dušan Kecman, Nenad Čanak, Dragan Todorić, Mladen Mihajlović, Zlatko Tešić, Nikola Tomašević i Ivan Ivković.

Povezana vest:  Rezultati i tabela petog kola Jadranske lige

Humanitarni meč „Asovi za decu“ biće realizovan u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka – NURDOR, FK Partizan, kao i TV Prva i Vision Team.

KK Partizan NIS poziva sve koji su u mogućnosti da sutra dođu na stadion FK Partizan, kupe ulaznicu i na taj način podrže ovu akciju.