Trener košarkša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegovu ekipu neće zavarati ubedljiva pobeda iz prve polufinalne utakmice sa FMP-om i da će u Železniku biti spremna za teži meč.

-Konačan rezultat prve utakmice polufinala nas neće zavarati. U Železnik idemo spremni za još agresivnijeg protivnika i još težu utakmicu. Nikakav lak posao nas tamo ne čeka i igrači to znaju – rekao je Džikić za klupski sajt.

Povezana vest:  Milojević: Cedevita je favorit

Košarkaši Partizana igraju sutra od 21 čas u Železniku protiv FMP-a, drugu utakmicu polufinala plej-ofa Superlige Srbije. Crno beli su juče kao domaćini pobedili FMP sa 82:63 i poveli u seriji.

Košarkaš Partizana Novica Veličković rekao je da njegova ekipa mora biti spremna za veći izazov od jučerašnjeg.

-FMP će odigrati agresivnije nego u prvom meču i dati sve od sebe da izjednači rezultat u polufinalnoj seriji. Mi moramo biti na najvišem nivou ako želimo da pobedimo. Verujem da ćemo i na gostujućem terenu imati podršku naših navijača, ona nam mnogo znači i pozivam ih da dodju u Železnik – rekao je Veličković.

Povezana vest:  Šakil O'Nil: Ja sam Pet Rajli komedije

Plasman u finale Superlige Srbije izboriće tim koji ostvari dve pobede. U drugom polufinalnu igraju Mega Leks i Crvena zvezda. Crveno-beli vode sa 1:0, a druga utakmica igra se večeras u Sremskoj Mitrovici.