partizan_makabi_arena_navijaciPLEJ OF, FINALE

Partizan pozvao navijace u halu uprkos najavama iz Hemofarma

 

Košarkaški klub Partizan pozvao je danas svoje navijače da dođu u petak, 18. juna, u halu Pionir na treću utakmicu finala plej ofa, uprkos najavama iz Hemofarma da se neće pojaviti u Beogradu zbog incidenta koji se dogodio u Vršcu.

-Pozivamo vas da dođete petak u halu Pionir, da nam pomognete da zajedno osvojimo titulu šampiona Srbije. Mi želimo da odigramo utakmicu i zato ćemo obezbediti regularne uslove. Verujemo da su priče o nedolasku protivnika samo jedan od vidova pritiska koji su i doveli do nesportskih dešavanja – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Grmuša: Ne odustajemo od Jadranske lige

U saopštenju objavljenom na internet sajtu (www.kkpartizan.rs) dodaje se da Partizan želi da titulu šampiona osvoji „igrom i košarkaškom loptom“ a da nije njegova odgovornost ukoliko se protivnik ne pojavi.

-Prvenstva se ne dobijaju saopštenjima već igrom na terenu, a mi smo tu dovoljno rekli. Obaveštavamo vas da je sutra ulaz u halu Pionir besplatan. Dobrodošli! – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Jasmin Repeša novi trener Armanija

Košarkaški klub Hemofarm najavio je danas da, zbog tuče igrača koja se dogodila na drugoj utakmici finala plej ofa u sredu, 16. juna u Vršcu, neće doći u Beograd na treću utakmicu. Iz tog kluba je takođe rečeno da je uzrok incidenta, kako se navodi, „neujednačeni kriterijum suđenja“.

Komesar Superlige Tihomir Bubalo ranije je rekao da će Hemofarm izgubiti sa 20:0 ukoliko se ne pojavi i da će biti kažnjen sa 425.000 dinara.

Povezana vest:  Radonjić: Ponosni smo, ali moramo da nastavimo u istom ritmu

Partizan trenutno vodi sa 2:0 u finalnoj seriji, a za osvajanje devete uzastopne titule treba mu još jedna pobeda.