dusan_kecman_par_kosKošarkaši Partizana uz “Osmeh na dar”

Prvotimci Petar Božić i Dušan Kecman su zajedno sa mnogobrojnim ličnostima iz javnog života podržali humanitarnu akciju Prvog studentskog fonda “Osmeh na dar”.

Ove godine košarkaši Partizana su Fondu poklonili loptu sa svojim potpisima koja će biti na aukciji, u okviru nove akcije “Osmeha na dar”, koja će biti organizovana na proleće.

Povezana vest:  NBA VESTI, Domaći - gosti 1:8

U prijatnoj atmosferi Lava bara, košarkaši Partizana su ostavili svoju novogodišnju poruku svim mališanima do kojiih će doći paketići zbog kojih je ovo okupljanje i organizovano. „Osmeh na dar“ okuplja veliki broj studenata koji svoju humanu ideju iz godine u godinu unapređuju, što u vidu sve većeg broja akcija koje organizuju, što u vidu sve većeg broja ljudi koji ih podržavaju.

Povezana vest:  Trinkijeri pred Dinamik: Da pokažemo ozbiljnost

Svi zainteresovani mogu doneti paketić na Pravni fakultet svakog radnog dana u peridodu od 10 do 19 časova, do 23.decembra kada se i sama akcija zvanično završava. Studenti će 25. decembra paketiće lično odneti deci sa Kosova i Metohije, kao i mališanima u drugim delovima Srbije, koji odrastaju bez roditelja.