Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan pobedom i igrom protiv MZT-a na početku takmičenja u Jadranskoj ligi, ali je rekao da tim mora još da radi i da se popravlja.

-Ovo je jako dobar početak sezone i najbitnije je da smo pobedili na početku. Zadovoljan sam igrom protiv jedne jako dobre ekipe MZT-a, ali nemamo vremena da razmišljamo o ovome, jer treba da se okrenemo Cedeviti, koja je već u ponedeljak – rekao je Radonjić novinarima posle meča.

Povezana vest:  Svi u plavo – „Za sadašnje i buduće generacije”

Zvezda je danas pobedila MZT sa 91:69 u prvom kolu Jadranske lige.

-Odigrali smo utakmicu sa izuzetnom odgovornošću, pogotovo u odbrani, što me izuzetno raduje. Naravno, ima i elemenata koje treba popraviti u igri, ali vreme je pred nama i to ćemo postepeno raditi. Hvala publici na podršci, ali samo želim da istaknem da smo u specifičnoj situaciji, tako da nam je ta podrška izuzetno značajna i potrebna u svakom trenutku – rekao je Radonjić.

Povezana vest:  Ministarstvo: Pravosuđe u Grčkoj će reagovati

Trener Zvezde odgovorio je novinarima da pojačanja neće brzo stići.

-Ne nazire se dovodjenje igrača u skorije vreme, ali je bitno što pre dovesti centra zbog skorog početka takmičenja u Jadranskoj ligi – rekao je Radonjić.

Trener MZT-a Emil Rajković nije bio zadovoljan nastupom svog tima.

-Ne mogu da budem zadovoljan ni rezultatom ni igrom. Primetno je bilo da nam je nedostajao Djordje Drenovac, koji je u pripremnom periodu bio jedan od naših najboljih igrača. Zvezda je pokazala kakav kvalitet poseduje. Čestitam im na ovoj pobedi – rekao je Rajković.

Povezana vest:  Dačić primio legendarne šampione sveta iz Ljubljane

Trener MZT-a demantovao je navode iz medija da tim cilja četvto mesto, rekavši da ekipa želi da završi u gornjem delu tabele.

-Naš cilj je da budemo u gornjem delu tabele, peti-šesti-sedmi. Završni turnir bi bilo nešto neverovatno – rekao je Rajković.