Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegova ekipa mora da ostane pozitivna posle tesnih poraza u prethodnim duelima i da veruje da će dobrom odbranom zaslužiti sreću i pobediti Igokeu u predstojećoj utakmici u Jadranskoj ligi.

-Igokea je kvalitetan i iskusan protivnik i očekuje nas težak meč u Laktašima. Poslednju utakmicu su dobili Zadar u gostima, pre toga su igrali na jednu loptu protiv Zvezde i Budućnosti. Mi smo vezali tri meča na jednu loptu koje nismo dobili, ali moramo da ostanemo pozitivni. Treniramo vrlo jako i ako budemo igrali kvalitetnu odbranu protiv Igokee, verujem da ćemo zaslužiti malo sreće i pobediti – rekao je Milojević za sajt Mege.

Košarkaši Mege sutra od 20 časova u Laktašima igraju protiv Igokee utakmicu devetog kola Jadranske lige. Mega je izgubila prethodne tri utakmice u oba takmičenja sa ukupno pet poena razlike.

Povezana vest:  NBA VESTI,Filadelfija ponovo angažovala Gordona

Milojević zbog povreda neće moći da računa na Radosava Spasojevića, Stefana Glogovca, Ognjena Čarapića i Marka Tejića. Mega Leks i Igokea su do sada igrali šest puta u Jadranskoj ligi, uz skor 4:2 za Igokeu.

Bek Mega Leksa Kostja Mušidi reko je da ekipa gleda napred i da je vreme za pobede.

-Dajemo sve od sebe na treninzima i verujem da će to uskoro pokazati rezultati. Igokea je kvalitetan protivnik ali verujem u našu ekipu. Od odbrane sve polazi, pa ako bude na potrebnom nivou imaćemo šanse za pobedu koja bi nam mnogo značila rezultatski i za samopouzdanje posle vezana tri tesna poraza – rekao je Mušidi.

Povezana vest:  Zvezda deklasirala Zadar