Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da nije potpuno zadovoljan igrom večeras protiv Cedevite, ali da ga raduje što su njegovi košarkaši došli do prednosti u finalnoj seriji Jadranske lige.

-Nisam nešto prezadovoljan mečom zato što znam da nas sutra čeka težak zadatak i da u je u ovim serijama izuzetno opasan drugi meč. Imamo iskustvo od pre par godina kada smo napravili razliku protiv Partizana i misli smo da je to – to, ali to nije bilo realno – rekao je Radonjić novinarima u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Zvezda je povela sa 1:0 protiv Cedevite u finalu Jadranske lige, pošto je večeras slavila sa 81:66.

Povezana vest:  mts vas poziva da zajedno slavimo kulturu!

-Cedevita je pokazala kvalitet večeras. Krajnji rezultat večeras nije realan odnost snaga, niti je ikada bio. Početak utakmice je bio sjajn za njih, koristili su svaku situaciju, koristili su svoj kvalitet i mi smo morali da ‘izgaramo’ na terenu, a tu je bio veoma značajna simbioza terena i tribune – rekao je Radonjić.

Povezana vest:  NBA: Nijedna ekipa neće igrati četiri utakmice u pet dana

On je dodao da ga raduje što je njegov tim uspeo da iskontroliše situaciju i dodje do 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa. Radonjić je pohvalio ambijent u dvorani „Aleksandar Nikolić“, ali je rekao da sutra očekuje „još bolju atmosferu“.

-Ambijent je stvarno bio dobar. Baš dobar. Momci i ja očekujemo sutra još bolju atmsoferu i ambijent. Mislim da smo zaslužili da to bude tako – rekao je Radonjić.

Povezana vest:  EVROLIGA, Real ubedljiv protiv Efesa u Istanbulu

Druga utakmica finala plej-ofa Jadranske lige izmedju Crvene zvezde i Cedevite igraće se sutra od 18.30 takodje u dvorani „Aleksandar Nikolić“.