kecman_par_kimEVROLIGA

 

Košarkaši Himkija razočarani zbog poraza u Beogradu

 

Košarkaš Himkija Kit Lengford rekao je da je veoma razočaran večerašnjim porazom od Partizana (68:72) u Evroligi, a za neuspeh tima posebno je okrivio sebe.

-Veoma sam razočaran, trebalo je svi bolje da odigramo, a naročito ja. Nismo igrali dobro u završnici. Ali, mora se odati priznanje Partizanu, u završnici su odigrali odlično u odbrani i tako ‘prelomili’ utakmic – rekao je Lengford novinarima.

Povezana vest:  Šilobad: Budžet prilagođen krizi

Novinari nisu izdržali da ne pitaju Lengforda za novu frizuru, što je iznedadilo košarkaša Himkija.

-Stara škola, ali dobro ste to primetili… Bilo mi je malo dosadno pa sam promenio, ko zna šta će biti sledeći put – rekao je on.

Košarkaš Himkija Krešimir Lončar rekao je da je njegov tim trebalo da pobedi na večerašnjem meču.

-Pravi je gušt igrati u ovakvoj atmosferi, ali sam jako razočaran jer smo odigrali ispod nivoa. Naravno, niko ne može da očekuje da će ‘olupati’ Partizan u Pioniru, ali trebalo je ovo da dobijemo – rekao je Lončar.

Povezana vest:  SVETSKA PRVENSTVA –ŠPANIJA, 1986, Kompletni rezultati na SP u Madridu 1986.

Košarkaš ruskog tima Zoran Planinić rekao je da su pobednika presudile izgubljene lopte u završnici i dodao da je teško prognozirati ishod Grupe A, za koju smatra da je najujednačenija u Evroligi.

-Znali smo da će utakmica biti teška, ali smo ipak loše odigrali završnicu. Presudile su izgubljene lopte, pošto mi ranije nismo uspeli da prelomimo utakmicu. Moramo da se okrenemo sledećim utakmicama – rekao je on.

Povezana vest:  Sezonske ulaznice za KK Crvena zvezda ponovo u prodaji

-Teško je prognozirati ishod grupe, ovo je najujednačenija grupa u Evroligi. Tek posle dva, tri kola ćemo moći da prognoziramo – dodao je Planinić.

PHOTO: ataimages.rs