Košarkaški klub ženski Crvena zvezda i ove godine nastavlja tradiciju razvoja ženske košarke. Četvrti put zaredom ženska sekcija crveno-belog kluba ugostiće na Malom Kalemegdanu najmlađe devojčice u okviru besplatnog košarkaškog kampa.

Besplatan kamp KKŽ Crvena zvezda namenjen je svim devojčicama rođenim 2004. godine ili kasnije, a kao i do sada učesnice kampa imaće prilike da uče od najiskusnijih trenera ženskog kluba.

Povezana vest:  Karadžić zadovoljan igrom i zalaganjem košarkašica u pobedi protiv Slovenije

U rad sa devojčicama biće uključeni treneri svih selekcija Zvezde, kondicioni treneri, kao i bivše i sadašnje prvotimke crveno-belog tima, među kojima je i najkorisnija igračica Evrolige prošle sezone i reprezentativka Srbije Sonja Petrović.

Kamp traje od 25. do 31. avgusta na otvorenim terenima na Malom Kalemegdanu, svakog dana od 19 do 21 čas, a pod sloganom „Budi i ti zvezdica“.

Povezana vest:  NBA VESTI, Miličić ponovo odličan, Minesota ponovo izgubila

KKŽ Crvena zvezda je aktuelni šampion Srbije, a prošle sezone crveno-bele su ostvarile i plasman na Fajnal-for regionalnog šampionata (VABA liga).

Najmlađa ženska selekcija Zvezde je u protekloj sezoni ostvarila najveći uspeh, osvojivši prvenstvo Beograda, prvenstvo Srbije i Kup.

PHOTO: KKŽ Crvena zvezda