lopta_u_kosuKSS potpisao ugovor sa Telekomom Srbija

 

Košarkaški savez Srbije (KSS) potpisao je danas ugovor sa generalnim sponzorom, Telekomom Srbija.

Ugovor predviđa podršku svim selekcijama do završetka Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, a tokom tog ciklusa Telekom Srbija će biti partner reprezentacije na svim značajnim takmičenjima.

Predsednik KSS-a Dragan Kapičić istakao je da je ta organizacija u proteklom periodu imala izvanrednu saradnju sa Telekomom i obećao da će naši košarkaši sve što je u njih uloženo vratiti dobrim rezultatima na velikim takmičenjima.

Povezana vest:  Ubedljiv poraz Radničkog u Ljubljani

-Ovo partnerstvo koje danas produžavamo treba da posluži kao primer uspešne saradnje – poručio je Kapičić.

Generalni direktor Telekoma Branko Radujko podsetio je da je ta kompanija pre dve godine stala iza planova KSS-a i dodao da je zadovoljan rezulatatima dosadašnje saradnje sa jednom od najtrofejnijih domaćih sportskih organizacija.

-Ovim ugovorom nastavljamo saradnju do završetka Olimpijskih igara. Imamo veliko poverenje u sve naše selekcije i ponosni smo na sve što je urađeno u ovom trofejnom sportu – istakao je Radujko.

Povezana vest:  Zvezda izgubila u Andori

Potpisivanju ugovora prisustvovao je i selektor Dušan Ivković, koji očekuje „plodan nastavak saradnje“ sa generalnim sponzorom.

-Drago mi je da se nastavlja ova saradnja, koja je bila izuzetno dobra u proteklom ciklusu. Stvorena je dobra baza koja bi trebalo da unapredi uslove za igru na Svetskom prvenstvu u Turskoj, odnosno tokom priprema koje počinju za dve sedmice – zaključio je Ivković.

Povezana vest:  Jednom braća od februara i u beogradskim bioskopima