nemacka_fudbal_reprezentacijaSP JUŽNA AFRIKA

Birof traži bolju igru protiv Srbije

 

Reprezentacije Nemačke protiv Srbije mora da igra sa mnogo više koncentracije nego u meču sa Australijom, jer startna pobeda ne znači ništa ako se ne potvrdi u drugom kolu, smatra menadžer „pancera“ Oliver Birof.

Nemačka je na startu pobedila Australiju 4:0, ali Borof nije potpuno zadovoljan pristupom igrača tom meču.

-Nipošto ne smemo da počivamo na lovorikama i protiv Srbije moramo da podignemo kvalitet igre. Bolja koncentracija neophodna je pre svega napadačima, jer više ne smemo da dozvolimo luksuz da promašujemo čiste šanse – kaže Birof.

Povezana vest:  Sušić odlazi ako UEFA suspenduje reprezentaciju i klubove

-U meču protiv Australije svi su bili nekako bezbrižni, jer smo rano stekli prednost, ali na prvenstvu sveta to sme da se dešava. Ubuduće neće biti toliko šansi, a svaku koju nam protivnik omogući moraćemo da iskoristimo – rekao je bivši napadač reprezentacije Nemačke.

Prema njegovim rečima, u sutrašnju utakmicu protiv Srbije Nemačka mora da uđe čvrsto rešena da pre trećeg kola obezbedi plasman u osminu finala.

Povezana vest:  Milojević: Vidim šta se dešava u srpskom fudbalu

-Svi tvrde da smo bili najubedljivi na startu prvenstva, a to je najopasnije. Praktično još ništa nismo uradili i eventualni poraz protiv Srbije značo bi da protiv Gane igramo utakmicu na ispadanje, a to nikako ne smemo da dozvolimo – kaže Birof.

Menadžer reprezentacije Nemačke upozorava da sutrašnja utakmica za Srbiju predstavlja „meč veka“ i da svi fudbaleri moraju da se ponašaju u skladu s tim.

Povezana vest:  Partizanov omladinski kamp počeo sa radom

-Svima nama to treba da bude jasno upozorenje da moramo da podignemo kvalitet igre u odnosu na prvu utakmicu – rekao je Birof.