Treneri košarkaša Crvene zvezde i Mega Bemaksa Milan Tomić i Dejan Milojević, pred početak polufinalne serije Superlige, složili su se da je Zvezda favorit.ž

„Prvi deo takmičenja smo odigrali dobro, ali sada nas očekuju mečevi s Megom, u kojima nema prostora za greške. Rival u dobrom ritmu ulazi u polufinale i ima mladu ekipu koja je skupljala iskustvo igrajući ABA ligu, uz to je jači i za Bitadzea koji se vratio iz Budućnosti. Ekipa Mege nema pritisak pred ove mečeve i sigurno će igrati rasterećeno i agresivno“, rekao je Tomić za klubski sajt.

Povezana vest:  DO 16 GODINA, Orlovi pobedili Bugare

Tomić dodaje da se cilj Zvezde zna, i da zato mora da bude na najvišem nivou, bez padova koncetracije.

„Očekujem da će i naši navijači da dođu u velikom broju i učine halu “Aleksandar Nikolić“ domaćim terenom koji donosi prednost. Zato ih pozivam da dođu i pruže nam podršku u ovoj utakmici“, rekao je Tomić.

Njegov kolega Dejan Milojević veruje da njegov tim može da pruži dobru partiju.

Povezana vest:  Partizan izgubio od Krke u Pioniru

„Gostujemo Crvenoj zvezdi koja je apsolutni favorit u ovoj polufinalnoj seriji. Kada je protivnik kvalitetniji od nas, kao što je to u ovom slučaju ekipa Zvezde, moramo pre svega energetski da odgovorimo na pravi način, uz agresivnu igru u odbrani. Dobro smo timski izgledali u poslednjim utakmicama i ukoliko nastavimo tako, verujem da ćemo pružiti dobru igru protiv Crvene zvezde, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo“, zaključio je Milojević.

Povezana vest:  KUP KORAĆA 2014, Gurović: Ovo je za nas velika pobeda

Prva utakmica polufinala Crvena zvezda – Mega igra se sutra od 19 sati u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu.