Povratnik u redove Partizana Nemanja Gordić rekao je da crno-beli imaju potencijala i da je uzbuđen što će igrati u beogradskoj Štark areni.

„Za sada je sve u najboljem redu. Treniramo, atmosfera je super. Istina, tek smo počeli, dugačak je put pred nama, ali mislim da imamo dosta potencijala“, reko je Gordić novinarima na otvorenmom treningu Partizna u maloj hali beogradske Arene.

Povezana vest:  Vujošević: Tuča koja se dopušta je nečuvena

Bivši košarkaš Budućnosti rekao je da cillj ekipe Andree Trinkijerija da se dobro pripremi za predstojeću sezonu.

„Pre svega da se dobro spremimo, da odradimo svaki trening maksimalno i onda bi trebalo da stvari dođu na svoje mesto. Imamo kvalitet, a taj kvalitet treba da se uigra, da se sve posloži. Dosta je novih igrača, a sezona je jako duga i zahtevna. Mislim da možemo da napravimo dobre stvari“, rekao je Gordić.

Povezana vest:  Radonjić: Pobeda u senci povrede Mitrovića

Plejmejker Bosne i Hercegovine po drugi put u karijeri nosiće crno-beli dres, a prethodno je u Partizan bio u sezoni 2012/13, kada je dom košarkaša bila hala Pionir.

„To je novo, ja nisam igrao u Areni. Malo sam i uzbuđen zbog toga. Nadam se da ćemo imati podršku sa tribina kao što smo imali u Pioniru, to će nam mnogo značiti“, zaključio je Gordić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Oklahoma bolja od Njujorka