petar_bozic_logo_vel

NLB LIGA

Partizan sutra protiv Cibone želi da potvrdi prvo mesto

 

Košarkaši Partizana sutra u Beogradu dočekuju Cibonu u poslednjem kolu Jadranske lige, a pobedom bi osigurali prvo mesto pred završni turnir koji se igra u Ljubljani.

-Cibona dolazi rasterećeno u Beograd, bez rezultatskog imperativa, ali je sigurno da poseduju kvalitet i imaju iskusne igrače. Nama je utakmica važna zbog prve pozicije na tabeli uoči ‘Fajnal fora’ i moramo odigrati na nivou angažovanosti koju smo vec pokazali protiv Krke, da bi ta pobeda imala pravu tezinu – rekao je kapiten Partizana Petar Božić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Njujork pobedio Boston, porazi Klipersa i Orlanda

Sutrašnja utakmica biće 128. međusobni duel Partizana i Cibone, 67 puta slavili su crno-beli, a 60 puta bolja je bila zagrebačka ekipa.

Crno-beli su trenutno na prvom mestu na tabeli sa učinkom od 17 pobeda i osam poraza, koliko ima i Krka. Partizan je u prednosti jer je ove sezone oba puta dobio slovenačku ekipu. Cibona je trenutno 12. na tabeli sa učinkom od 10 pobeda i 15 poraza.

Povezana vest:  Nikolić: Uvek sam bio na raspolaganju Savezu

Utakmica 26. kola Jadranske lige Partizan-Cibona igra se sutra od 20.15 u hali Pionir. Cene ulaznica su 100 dinara za tribine i 200 dinara za parter.