Stivenson bez objašnjenja napustio Hemofarm

 

dzerod_stivenson_kk_hemofarmKošarkaški klub Hemofarm iz Vršca objavio je danas da Amerikanac Džerod Kameron Stivenson više nije igrač ekipe, pošto je u četvrtak bez najave i objašnjenja napustio tim i Vrca.

-Klub i igrači su zatečeni ovakvom odlukom dojučerašnjeg člana tima, pogotovo što je saradnja bila korektna sa obe strane – navodi se u saopštenju kluba.

Povezana vest:  KSS potpisao ugovor sa Telekomom Srbija

Vršački klub je u sredu uveče pobedio Zadar u zaostaloj utakmici osmog kola Jadranske lige. Hemofarm će sada suspendovati prava i obaveze iz važećeg ugovora i najavio je da će „razmotriti dalje poteze“.

-Hemofarm ističe da je do sada ispunjavao sve ugovorom propisane obaveze prema Stivensonu, a nije bilo ni međuljudskih nesuglasica – navodi se u saopštenju kluba. On je ovako stavio i ekipu i klub u nepovoljan položaj – piše u saopštenju Hemofarma.

Povezana vest:  NBA VESTI, Brajant doneo pobedu LA Lejkersima

Milan Mačvan je u četvrtak uveče dobio priznanje za najboljeg seniora grada Vršca, a jedino se američki internacionalac nije pojavio na dodeli.

-Ovaj potez Stivensona nas je sve iznenadio. On je dobar igrač i čovek i svi smo se dobro slagali. U poslednjoj utakmici protiv Zadra dao je veliki doprinos pobedi, tako da je njegovo napuštanje kluba i Vršca, dan posle utakmice, bilo potpuno neočekivano – rekao je kapiten Hemofarma Miljan Pavković.