nenad_krstic

Krstić: Voleo bih da ostanem u Bostonu

 

Košarkaš Bostona i reprezentativac Srbije Nenad Krstić izjavio je danas da bi želeo da ostane u novom klubu i pokaže da je sposoban da pruži bolja izdanja u dresu slavnog NBA tima.

-Sagledaću sve opcije, ali sviđa mi se organizacija kluba. Da se ja pitam, sigurno bih nosio zeleni dres, ali ne znam da li oni mene žele – rekao je Krstić za bostonski Herald.

Povezana vest:  NBA VESTI, Oklahoma povela protiv Memfisa u uzbudljivoj utakmici

Krstić kaže da je imao uspona i padova od kada je došao u Boston, kao i da nije svejedno kada se dođe iz tima u kome je igrao 35 minuta u sredinu gde nema veliku minutažu.

-Razumem moju ulogu, posebno kada je plej of u pitanju. Najbitnije su pobede, trener je tako odlučio i ja to poštujem – rekao je Krstić.

Prema njegovim rečima, teško je kada se dođe u sredinu gde se odmah traže pobede, kao i da bi bilo drugačije da je prošao kompletan trening kamp.

Povezana vest:  Juniori Novog Sada prvaci Srbije

Generalni menadžer Seltiksa Deni Ejndž, tvorac trejda u kome je učestvovao Krstić kaže da je srpski košarkaš pružao odlične partije u početku, ali da je usledio loš period, a kasnije i povreda, koja je uticala na izdanja srpskog košarkaša.

-Krstić nijednom nije bio starter nakon povrede kolena, a kada se oporavio, usledila je serija sa Majamijem i u tom periodu Džermejn O’Nil je igrao prilično dobru odbranu. Trener Rivers je pokušao da vrati samopouzdanje kod Glena Dejvisa, tako da je Krstić pao u drugi plan – rekao je Ejndž.

Povezana vest:  Košarkaši Zvezde pobedili Asesoft u prijateljskom meču

Bivši košarkaš Oklahome je poslednjeg dana prelaznog roka zajedno sa krilom Džefom Grinom poslat u Boston Seltikse kao deo trejda u zamenu za centra Kendrika Perkinsa i beka Nejta Robinsona.