delta city 2

CITY BASKET 3 na 3 turnir u Delta City

Za najbolje basketaše sportska oprema

 

CITY BASKET 3 na 3 turnir, održaće se 11. i 12. juna, od 11 časova, na specijalno postavljenim terenima na platou ispred glavnog ulaza u Delta City. Na turnir se mogu prijaviti ekipe sastavljene od tri člana plus jedna rezerva. Svaki takmičarski dan će imati svog pobednika, po Kup sistemu, a šampione i drugoplasirane očekuju vredne nagrade.

Povezana vest:  Radonjića raduje pobeda, uprkos povredama i igri

Kao i prethodnih godina i ove se očekuje prisustvo velikog broja ljubitelja basketa. Želja organizatora turnira, šoping mola Delta City i poznatog proizvođača sportske opreme „Nike“ je promocija sportskog duha, fer pleja i druženja. Iako savremen način života diktira i trendove, te su sve popularnije igre koje zahtevaju provođenje vremena ispred monitora, primetno je da postoji i veliki broj onih koji u svojim omiljenim sportskim aktivnostima uživaju pod vedrim nebom.

Povezana vest:  Šakota: Zasuženo su pobedili, izgubili smo još jednog plejmejkera

Turnir mogu posetiti i svi oni koji vole dobru muziku, druženje, navijanje, ali i oni koji misle da poseduju specijalne veštine pod košem, koje će takođe biti nagrađene. Glavna nagrada za pobednike turnira je kompletna sportska oprema za ceo tim.

Prijava se vrši na info pultu Delta Cityja.