allen_iverson

Ajverson: Nadam se da ću karijeru završiti u NBA ligi

 

Alen Ajverson, jedan od najboljih košarkaša sveta bez NBA prstena, pokušava da se medijski proda klubovima najjače lige sveta. Iako je ugovorno vezan za Bešiktaš i sledeće sezone, jasno je da će ugovor pokušati da skrati.

Zapravo, izgleda da se u Istanbul nekada najbolji strelac NBA lige neće ni vraćati. Povreda skočnog zgloba skratila mu je sezonu, ali svojevremeno sjajni šuter obećao je da će se vratiti pred početak doigravanja u ligi Turske. Nije se vratio i teško da će se i vratiti ako je verovati onome što je izjavio:

Povezana vest:  Mega bolja od FMP-a, ponovo prva

-Ako je moguće, karijeru bih rado završio u NBA ligi. Nezavisno o ulozi. Razlog zbog kojega nisam u NBA ligi su mnoge greške koje sam napravio i mnogo toga što sam rekao. Želja mi je da se vratim u NBA i zato poručujem svim klubovima da sam voljan igrati ulogu kakvu god oni žele da igram.

Povezana vest:  Vanesa Brajant: Kobi me je varao sa stotinu žena

Ajverson je 11 puta igrao na Ol Stars utakmici, četiri puta je bio prvi strelac NBA lige, a tri puta je izabran u petorku godine. U najjačoj košarkaškoj ligi sveta nosio je dresove Filadelfije, Denvera, Detroita i Memfisa.