carmelo anthony

NBA VESTI

Kris Pol i Karmelo Entoni razmišljaju o igranju u Kini

 

Košarkaš Nju Orleans Hornetsa Kris Pol i njegov kolega iz Njujork Niksa Karmelo Entoni rekli su danas da razmišljaju o igranju u Kini, ukoliko se zbog štrajka odloži početak američke lige (NBA).

Upitan gde bi otišao, ako bude napustio NBA ligu, Entoni je odovorio „u Kinu“, a Pol dodao „takođe, bez razmišljanja“. Njih dvojica trenutno se nalaze u Kini na promotivnoj turneji.

Povezana vest:  Radonjić: Očekujem reakciju i pravo lice protiv Efesa

-Ovde ima puno istorije, navijači su odlični. Zašto da ne, zašto ne probati – dodao je Entoni.

Štrajk u NBA ligi, lok-aut, naterao je mnoge košarkaše da se iz najjače lige na svetu presele u neku drugu sredinu.

Tako je reprezentativac Srbije Nenad Krstić napustio Boston i prešao u moskovski CSKA, plejmejker Nju Džersija Deron Vilijams je otišao u turski Bešiktaš, a njegov doskorašnji saigrač Saša Vujačić u Anadoli Efes.

Povezana vest:  Igokea pobedila Široki, Zadar bolji od Olimpije

Još nekoliko igrača odlučilo se da promeni klub, a blizu odlaska iz NBA lige je i bek Portlanda Peti Mils koji je rekao bi za vreme lok-auta rado igrao u rodnoj Australiji.

Jedan od najatraktivnijih igrača u istoriji NBA lige, Kobi Brajant, takođe razmišlja da privremeno napusti Los Anđeles Lejkerse. On je nedavno počeo pregovore sa turskim Bešiktašom. Naredna sezona NBA lige trebalo bi da počne početkom novembra.

Povezana vest:  Hjuston uzvratio, 1:1 u finalu Zapada