BD_ADIDAS

OI 2012

Hip Hop zakucavanje uz Adidas u Londonu

 

Snup Dog, Voren Dži  i Filips Ajdovu učestvovali na  košarkaškoj utakmici protiv igrača košarkaške reprezentacije Velike Britanije u znak početka adidasovog odbrojavanja za London 2012.

Adidas je okupio svetske muzičke ikone Snup Doga, Vorena Džija i britanskog troskokača Filipsa Ajdovu u košarkaškom meču 3 na 3 protiv igrača košarkaške reprezentacije Velike Britanije kako bi obeležio godinu dana do otvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. U meču 3 na 3 ekipa Snup Doga pobedila je tesnim rezultatom 20 prema 18.

Povezana vest:  Voriorsi ubedljivi protiv Bulsa, odlicna rola Bjelice

Hip Hop legenda Snup Dog je izjavio:

– Danas sam u predivnom Londonu igrao košarku, 3 na 3, zajedno sa Vorenom Dži i mojim herojem u troskoku Filipsom Ajdovom. Igrali smo protiv košarkaša britanske reprezentacije u meču koji je organizovao adidas kako bi se proslavilo godinu dana odbrojavanja do početka Olimpijskih igara u Londonu 2012. Zaista sam uzbuđen zbog Olimpijade koja će se održati u Londonu – Engleska je prelepa zemlja i mislim da će biti sjajan domaćin.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda San Antonija

Svetski šampion i osvajač olimpijske srebrne medalje Filips Ajdovu  je rekao: “Bio je to neverovatan i nadrealan dan u kome smo pobedili igrače Britanije u okviru adidasove “all in” kampanje za predstavljanje Londona 2012. U mom timu su bili legendarni Snup Dog i Voren Dži, i definitivno sam bio među zvezdama. adidas je gotovo jedini brend koji može da okupi takve zvezde oko sporta i da osmisli i organizuje jedinstven događaj u cilju proslave godine do otvaranja Olimpijade. Bio je ovo veličanstven dan i srećan sam što sam u njemu uzeo učešće.”

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Nikitović: Iskoristićemo šansu ako se ukaže

BD_ADIDAS_1

-Kako bismo proslavili godinu dana do otvaranja Olimpijade,  želeli smo da kupcima omogućimo da naslute šta mogu da očekuju od adidasa u narednih 12 meseci, ali i da zagolicamo maštu onih koji možda još nisu razmišljali o Olimpijadi – prokomentarisao je direktor marketinga adidasa za Veliku Britaniju Nik Kregs.