pesic_i_igraci_zlatibor

PRIPREME ZVEZDE NA ZLATIBORU

Zvezda bolja od OKK Beograda

 

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i drugu pobedu na pripremama na Zlatiboru. Ovog puta izabranici Svetislava Pešića bili su bolji od OKK Beograda 93:63.

I u ovom meču strateg crveno belih mešao je karte pa su tako odmarali Smiljanić, Ilić i Radivojević. Zvezda je od starta nametnula svoj ritam igre sa vrlo agresivnom odbranom što je dalo rezultata. Crveno-beli su uvećavali prednost iz minuta u minut, a iz vrlo dobre defanzive, koja je funkcionisala još bolje nego u prvom meču, proisteklo je dosta kontra napada i lakih poena.

Povezana vest:  Košarkaši Srbije doputovali u Kranjsku Goru

Pešićevi izabranici kontrolisali su dešavanja na parketu svih 40 minuta i primetno je bilo manje grešaka nego u prvom meču sa Slobodom. I ovaj meč na pravi način iskorišćen je za što bolje uigravanje, pa je u napadu isprobano mnogo taktičkih varijanti. Crvena zvezda će u nedelju igrati još jednu prijateljsku utakmicu i to ponovo protiv Slobode. Meč se igra u Užicu sa početkom u 12 sati.

Povezana vest:  NBA VESTI, Portland doveo Oberta umesto Pendergrafa

Posle utakmice u Užicu crveno bela ekspedicija se vraća za Beograd, a posle dva dana pause nastavlja sa treninzima.

Crvena zvezda – OKK Beograd 93:63 (27:14, 23:16, 28:21, 15:12)

Crvena zvezda: Čović 12, Cvetković 9, Marković 6, Lazić 4, Tubak 8, Nedović 7, Subotić 13, Džaković 1, Vasić 10, Radetić 12, Milutinović 11.

Povezana vest:  Milojević: Da vidimo gde smo u odnosu na najjače ekipe

OKK Beograd: Mitrović, Malidžan 6, Knežević, M. Dimitrijević, Šepa 9, Stojančev, P. Dimitrijević, Suzić 2, Đurica 7, Kovač 16, Mišanović 12, Šljivnačanin 11, Kljajević, Makismović.