vlada_jovanovic_pozdravlja

EVROLIGA

Vlada Jovanović: Strpljivo čekamo šansu u Madridu

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je danas da će crno- beli strpljivo čekati svoju šansu i pokušati da ostvare dobar rezultat protiv Reala u Madridu.

-Real je ove sezone renovirao ekipu. Igraju dobro i za sada beleže odlične rezultate. Sigurno će biti dodatno motivisani da nam se revanširanju za poraz u Beogradu. Pokušaćemo da iskoristimo svoju šansu, ako nam se ukaže – rekao je Jovanović na konferenciji za novinare u hali Pionir.

Povezana vest:  NBA VESTI PLEJ OF, Majami i Oklahoma uspešni na startu

On je pdsetio da je Partizan ranije redovno igrao slabo u Madridu.

-Retko smo igrali kako treba u Madridu protiv Reala. Važno je da budemo u utakmici svih 40 minuta i da pokušamo da zadržimo punu koncentraciju tokom meča. Moraćemo da imamo jasnu ideju šta radimo u odbrani i napadu i da se držimo dogovorenog – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Mlade košarkašice Srbije bez medalje na EP

Partizan je do sada zabeležio četiri pobede i četiri poraza i nalazi se na korak od plasmana u Top 16 faze Evrolige.

-Sami smo sebi stvorili ovakvu situaciju i dobro je što i dalje zavisimo od sopstvenih mogućnosti i rezultata. Nećemo se previše ostvrtati na rezultate ostalih mečeva u našoj grupi – dodao je Jovanović.

Košarkaš Partizana Milan Mačvan rekao je da očekuje veoma težak meč.

-Sigurno je da će Real tražiti priliku da nam se revanšira. Pokušaćemo da odigramo na najvišem nivou, kao i da nadomestimo odlazak Nikole Pekovića. Verujem da su Raduljica i Katić u stanju da ga zamene na pravi način. Real ima 12 odličnih igrača i svaki od njih može sam da reši utakmicu – rekao je Mačvan.

Povezana vest:  EVROLIGA, CSKA nemilosrdan protiv Efesa

Utakmica Real – Partizan u okviru devetog kola C grupe Evrolige igra se u sredu od 20,30 u Madridu.