vlada_jovanovic_par_krka

Vlada Jovanović: Idemo u Niš po peti uzastopni trofej

 

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović izjavio je danas da njegov tim odlazi u Niš sa ambicijom da peti put uzastopno trijumfuju u Kupu Radivoja Koraća.

-Partizan uvek ima visoke ambicije. Poslednje četiri godine osvojen je nacionalni kup i imamo nameru da trofej zadržimo – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Radonjić: Partizan će dati sve od sebe da izjednači

On je dodao da je Kup specifično i zahtevno takmičenje.

-Ne bih se složio da je u Kupu najlakše stići do trofeja, nego najbrže, jer se igraju samo tri utakmice koje nisu nimalo lake i idu dan za danom. Dolazi u sred naporne sezone i vrlo je psihički i fizički zahtevno – rekao je Jovanović.

Crno-beli će u četvrtfinalu igrati protiv Mega Vizure, protivnika kojeg su u istoj fazi takmičenja prošle godine pobedili sa 80:65.

Povezana vest:  EVROLIGA, Lijetuvos iznenadio Panatinaikos u Atini

-Mega Vizura je tim sastavljen od mladih talentovanih igrača. Igraju sa velikim uspehom srpsku ligu i sigurno im neće nedostajati motiva i energije da odmere snage sa svojim starijim kolegama. Moramo u meč da uđemo skoncentrisani, da bismo pokazali razliku u kvalitetu – zaključio je Jovanović.

Utakmica Partizan – Mega Vizura na programu je u četvrtak od 18 u dvorani Čair u Nišu, a od 20.30 časova sastaju se Radnički iz Kragujevca i Vojvodina. Dan kasnije sastaju se Crvena zvezda – Radnički Beograd od 18 i Hemofarm – Radnički FMP od 20.30 časova

Povezana vest:  Zvezda savladala Bajern za drugi trijumf u Evroligi