pesic_i_igraci_cz_lasko

REGIONALNA LIGA

Pešić: Široki teško gubi utakmice

 

Trener Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je danas pred gostovanje njegove ekipe u Širokom, da potivničiki košarkaši veoma teško gube utakmice.

-Široki teško gubi utakmice, pogotovo na svom terenu. Mi smo se dobro pripremili, u dobroj smo formi i mislim da nam predstoji neizvesna utakmica. Jako bismo voleli da pobedimo, ne samo zbog dva nova boda već što se u Širokom ekipe retko raduju, pa bi time naš trijumf bio još značajniji – rekao je Pešić.

Povezana vest:  Nelson: Pokazali smo da smo dobra ekipa, Marjanović: Nedostajala sreća

Crvena zvezda sutra gostuje Širokom u 17.00 u meču 25. Kola Jadranske lige.

-Široki je kompletna ekipa, odlično popunjena na svim pozicijama. Pokazali su ove sezone veoma malo oscilacija, prijatno su iznenađenje i uz ekipu Budućnosti mislim da su pružali najstandardnije partije. Dobro su utrenirani i igraju ozbiljno – kazao je trener crveno-belih.

Pešić je istakao da Zvezda do kraja sezone u Jadranskoj ligi ima „veoma težak raspored“, ali je naglasio da ne želi da razmišlja o tome već „samo o prvom narednom protivniku“. Crvena zvezda je trenutno 10. na tabeli Jadranske lige sa devet pobeda i 12 poraza, a Široki je peti sa skorom 12/9.

Povezana vest:  Jao Ming objavio kraj karijere