vlada_jovanovic_par_krka

REGIONALNA LIGA

Jovanović: Derbi uvek znači i posebnu motivaciju

 

Trener košarkaša Partizana Vladimir Jovanović rekao je danas da su utakmice protiv Crvene zvezde uvek nešto posebno i da se raduje nedeljnom večitom derbiju u Jadranskoj ligi.

-Iako je u pitanju poslednje kolo regionalne lige i sve se zna kada je u pitanju tabela, radujem se susretu sa Zvezdom, jer je derbi uvek bio van rezultatskih okvira, nikada nije bilo bitno da li je nekom ta pobeda potrebna za nešto ili nije. To je utakmica za sebe i svi, a posebno navijači je tako doživljavaju – rekao je Jovanović.

Povezana vest:  Nemačka, Liban, Rusija i Litvanija uz pozivnice idu na SP

On je dodao da njegovim igračima neće nedostajati motiva, posebno što će se utakmica igrati, uglavnom pred Zvezdinim navijačima.

-Publika će svakako biti njihova prednost, ali to će morati da opravdaju i na terenu. Znamo da će pokušatgi pobedom protiv nas da vrate veru navijača, da će izaći agresivno, ali i mi smo spremni da na adekvatan način odgovorimo – konstatovao je Jovanović.

Povezana vest:  Radonjić: Moramo dati naš maksimum protiv CSKA

Crno-beli su trenutno treći na tabeli sa skorom 18-7 i već su obezbedili plasman na fajnal-for u Tel Avivu, dok je Zvezda na 10. poziciji sa skorom 11-14. Večiti derbi igra se u nedelju uveče od 20.15 časova.