zvezda_megavizura

SUPERLIGA SRBIJE

Zvezda u Hali sportova protiv Mega Vizure

 

Meč 11. kola Agroživ Super lige košarkaši Crvene zvezde DIVA odigraće u sredu, 2. maja protiv Mega Vizure u Hali sportova na Novom Beogradu u 19 sati. Crveno beli su u prošlom meču izgubili od Vojvodine u Novom Sadu, pa će iskupljenje tražiti upravo u duelu sa Mega Vizurom:

– Pred nama je imprativ pobede. Jednostavno, moramo da trijumfujemo u duelu sa Megom. Ovo je za nas veoma važna utakmica, naročito posle poraza u Novom Sadu koji je došao u nezgodnom trenutku. Moraćemo da se prikažemo u mnogo boljem svetlu nego što je to bilo u Novo Sadu i da pobedom steknemo sigurnost za finiš prvenstva – rekao je Sava Lešić.

Povezana vest:  NLB LIGA, Partizan pobedio Igokeu, Zvezda izgubila od Širokog

U prvom meču sa četom Vlade Vukoičića Zvezda je slavila u neizvesnom finišu u kome je blistao Nemanja Nedović. Upravo iz tog razloga Lešić je imao samo reči hvale za rivala:

– Veoma su neugodan protivnik. Mlada su ekipa, ali su vrlo borbeni i sigurno će na svom terenu silno želeti da se dokažu u meču porotiv Crvene zvezde. U tom prvom meču u Pioniru pobedili smo uz dosta sreće. Iz tog razloga ovog puta ne smemo da dozvolimo da odlučuje jedna lopta. Moramo da ispunimo sve zahteve u odbrani koje pred nas postavi trener Pešić. Takođe, naša borbenost mora da bude na visokom nivou, a siguran sam da će biti tako jer imamo veliki motiv da trijumfujemo. Najvažnije će biti da u odsudnim momentima zadržimo koncentraciju i kada nam se ukaže prilika prelomimo utakmicu. U nekoliko poslednjih mečeva vodili smo po desetak razlike, ali kada je trebalo da prelomimo meč, uvuče se neka nesigurnost, kao da se stisnemo, pa u tome nismo uspevali. Ključ u ovom duelu biće borbenost.

Povezana vest:  Dalas pobedio Majamiji, Marjanović i Bjelica bez minuta

Krilni centar crveno-belih ističe da zna odakle preti najveća opasnolst:

– Nema sumnje da je u njihovom timu najveći znalac, najiskusniji među njima a to je branko Milisavljević. Međutim, on nije ni igrao u tom prvom meču a Mega nas je žestoko namučila. Na delu smo mogli da vidimo kvalitete Jaramaza i Miljenovića, ali mi sve igrače Mege shvatamo ozbiljno, veoma ih respektujemo i zato sam siguran da ćže pristup meču biti na zavidnom nivou – zaključio je Lešić.

Povezana vest:  Zvezda bez Rakočevića, Katića i Skota u Istanbulu