„Crno-beli“ za osam dana odigraće četiri utakmice 

partizan_cedevitaKošarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Radničkog iz Kragujevca u utakmici 24. kola regionalne NLB lige, a to će biti drugi u seriji od četiri susreta koje će „crno-beli“ odigrati u roku od osam dana. 
Naporna serija počela je sinoć utakmicom poslednjeg šestog kola Top 16 faze Evrolige protiv španske Barselone, a osim duela sa Kragujevčanima izabranike Duška Vujoševića očekuju odloženi meč protiv Bosne u Sarajevu 15. marta, kao i gostovanje zagrebačkoj Cedeviti dva dana kasnije. 
Plasman u četvrtinale najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, prema rečima centra Aleksandra Marića, već je iza „crno-belih“, a na redu je okretanje obavezama u regionalnom takmičenju u kome još imaju teoretske šanse da se domognu prvog mesta uoči fajnal-fora. 
-Dodatno opterećenje, pored napornog rasporeda, biće nam putovanja pošto u čak tri utakmice gostujemo – naglasio je Marić i dodao da je izuzetno malo vremena za odmor i prikupljanje snage. 
On je istakao da su njegovi saigrači već naučili kako da se ponašaju u ovakvim situacijama i da će ići „korak po korak“. 
-Sada smo skoncetrisani na meč sa Radničkim. U svaku utakmic ulazimo silno motivisani – poručio je Marić. 
Utakmica Partizan – Radnički na programu je sutra od 19,30 časova u hali „Pionir“.

Povezana vest:  Lebron Džejms optužio Tramp da je u modu vratio rasnu mržnju