vlada_jovanovic_par_ced

Partizan potvrdio odlazak Vlade Jovanovića

 

Košarkaški klub Partizan potvrdio je danas da dosadašnji trener Vladimir Jovanović u sledećoj sezoni neće voditi crno-bele. Na sajtu šampiona Srbije navodi se da je Jovanović sa Partizanom potpisao ugovor na jednu plus jednu godinu koji je istekao na kraju sezone.

-Tokom dve sezone Jovanović je u trofejnu salu u Humskoj doneo ukupuno pet trofeja i pored velikih pritisaka i ogromnog tereta koji je nosio, i tako potvrdio pravi izbor našeg kluba. Nastavio je šampionski niz prvaka države, Kupa Radivoja Koraća, Jadranske lige i vodio je crno-bele u najelitnijem evropskom takmičenju – navodi se u saopštenju Partizana.

Povezana vest:  Berić odlazi iz Partizana; bez zvanične potvrde

Crno-beli su podsetili da je Jovanović i kao trener mlađih kategorija Partizana ostavio dubok trag u klubu u kojem je ukupno radio 16 godina. Partizan se zahvalio Jovanovicju na “svemu što je pokazao, na uloženom trudu, energiji i posvećenosti”.

-Želimo mu mnogo uspeha u nastavku trenerske karijere koja zaslužuje da ide samo uzlaznom putanjom. Jednom crno-beli, uvek crno-beli – Jovanović će uvek biti deo Partizanove familije – zaključili su crno-beli.

Povezana vest:  Pobeda Zvezde na domaćem terenu

Jovanović je u leto 2010. godine na klupi Partizana nasledio Duška Vujoševića, kojem je nekoliko godina bio prvi pomoćnik. Kao prvi trener Partizana Jovanović je osvojio pet trofeja sa crno-belima (po dva prvenstva i Kupa Srbije i jednu Jadransku ligu).  Očekuje se da Partizan uskoro saopšti ime novog trenera, a beogradski mediji prethodnih dana špekulisali su o mogućem povratku Vujoševića.

Povezana vest:  Partizan bez Vujoševića protiv Krke juri novu pobedu