bojan_popovic_cz_lasko

Zvezda traži iznenađenje protiv Panatinakosa

 

Košarkaši Crvene zvezde Beograd otputovali su danas u Sofiju, gde će u petak i subotu igrati na veoma jakom turniru sa ekipama Panatinaikosa, Barselone i Lukoila.

Prvu utakmicu crveno-beli igraju sutra od 17.30 protiv Panatinaikosa, a u drugom polufinalu sastaće se domaćin Lukoil i Barselona. Finale i meč za treće mesto na programu su u subotu.

Povezana vest:  Simonović: Verovao sam da ću pogoditi

-Odradili smo poslednji, udarni mikrociklus treninga i posle tako napornog rada idemo u Bugarsku. Protiv Panatinaikosa nam je prevashodno zadatak da ostavimo srce na terenu, da pokušamo da sprovedemo svoju filozofiju igre u što je moguće većoj meri i ako nam se ukaže prilika, zabeležimo pobedu protiv renomiranog rivala. Turnir je veoma jak, biće nam odlično merilo da vidimo gde se trenutno nalazimo u odnosu na najbolje evropske timove – rekao je Lazić.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Atlante

Put Sofije krenulo je 13 igrača, u Beogradu su ostali Branko Lazić, koji ima povredu stopala i Andreja Milutinović.  Po povratku iz Bugarske, crveno-beli će odigrati još dva kontrolna meča koja će, prema rečima trenera Lazića, biti isključivo iskorišćena za završno uigravanje i poslednju proveru igrača pred početak sezone.