radnicki_helios3

Jović: Kvalitetniji smo od Olimpije

 

Kapiten košarkaša Radničkog iz Kragujevca Stefan Jović rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv ljubljanske Olimpije, ali i da veruje da će njegov tim pokazati na terenu da je kvaliteteniji od protivnika.

-Dolazi nam evroligaška ekipa, koja je skup dobrih pojedinaca. Neće nam biti nimalo lako. Mislim da smo kvalitetnija ekipa, ali to moramo da potvrdimo na parketu. Ključ uspeha u ovoj sezoni trebalo bi da bude jaka odbrana i brzi kontranapadi. U početku priprema imali smo previše oscilacija u igri, pojedini košarkaši su se kasnije priključili, sada smo podigli formu i spremni smo za premijeru – rekao je Jović.

Povezana vest:  Umro trener Dragoljub Pljakić

On je dodao mu je čast što će u novoj sezoni kao kapiten predvoditi ekipu Miroslava Nikolića.

-Ovo je veliki korak u mojoj karijeri, ogroman izazov i odgovornost za mene. Svojim zalaganjem na treninzima i požrtvovanjem u igri, trudiću se da se u ovako jakom timu izborim za stalno mesto na terenu – rekao je Jović.

Povezana vest:  Zvezda pobedila Nimburk u Eurokupu

Jović otrkiva da svi u klubu jedva čekaju premijeru pred krcatim tribinama.

-Prošle sezone sam bio u Jezeru par puta, pratio sam Radnički kao navijač. Uveren sam da uz podršku navijača možemo do prve ovosezonske pobede. Crveni đavoli su jedna od najboljih navijačkih grupa u zemlji, uz njihovu pomoć, ali i onih kojima je Radnički u srcu, možemo da proslavimo prvu pobedu – zakljucio je Jović.

Povezana vest:  Todorić: Nikada nije bilo teže nego sada



Utakmica prvog kola Jadranske lige Radnički – Olimpija igra se u subotu od 17 sati.