DUSKO_VUJOSEVIC_MARUSIPOSLE MEČA MAKABI – PARTIZAN

Vujošević zadovoljan pobedom

 

Ko god da je očekivao pobedu crno belih sada mu se može čestitati. Malo je bilo optimista pred meč a svi su najavljivali tešku, rovovsku borbu, čak i dva poraza crno belih u Tel Avivu.

Posle meča, posle velike pobede crno belih prvi strateg Partizana Duško vujošević je delovao zadovoljno.

Povezana vest:  NBA OL STAR VIKEND, SAD bolji od "Tima sveta", Jokić 12 poena

-Veoma sam zadovoljan pobedom, veoma cenim tim i trenera i klub Makabi. Krenuli smo u utakmicu isuviše impresionirani, snagom protivnika, ambientom i važnošću utakmice. Znao sam da iako je napravljena velika razlika, da ovakva utakmica ne može da bude rešena na početku, osim ako bi Makabi nastavio da pravi razliku, što nije bilo realno – prve su reči Vujoševića.

Povezana vest:  Alen Ajverson srećan u Istanbulu

Pod dirigentskom palicom Vujoševića u drugom poluveremenu viđena je drugačija ekipa, stari Partizan koji je u Pioniru rušio sve redom.

-U jednom momentu, kada smo gubili izgubili smo i strah i vratili se. Pritisak je bio na Makabiju, a i mi smo samim tim i bolje šutirali. Presrećan sam pobedom, ali mi i Makabi smo iste ekipe kao i pre ove utakmice. Ništa se nije promenilo, oni ostaju favoriti. Ono što me najviše zabrinjava, je povreda Božića. Ne mogu da procenim kako je trenutno sada, pao je i bio u jednom trenutku u nesvesti. Serija je dugačka i treba da se skoncentrišemo na narednu utakmicu. Posle ove utakmice, opterećenje se povećava, ali treba naučiti živeti sa pritiskom – rekao je trener Vujošević.

Povezana vest:  Zvezda bez problema savladala Cibonu u Pioniru