rakocevic_napad

Rakočević: Delije nas motivišu
 
Vidno raspoloženi igrači Zvezde odradili su poslednji trening pred start takmičenja u Evrokupu. Na zagrevanju izabranicima Vlade Vukoičića pridružio se i član stručnog štaba, Milan Gurović, koji je pokazao da mu penzija i udaljavanje trojke nisu oteli sigurnost iz šuterske ruke. Nakon minijature “dželata drim-tima“ usledilo je zagrevanje koje je predvodio Igor Rakočević u paru sa Raškom Katićem, a kapiten crveno-belih je sa novinarima podelio i svoja očekivanja vezana za meč sa Orleanom:
– Očekuje nas start jednog novog takmičenja, a mi se nalazimo u jednoj vrlo ujednačenoj grupi i jako je važno da dobro startujemo. Prema svim najavama očekuje nas puna hala i sjajna podrška, a u tim uslovima nama je lako da se motivišemo. U svim takmičenjima najvažniji su mečevi na domaćem terenu i mi zato želimo da iskoristimo prednost Pionira.
Posle njega ispred gostiju, obratio se i nekadašnji član Crvene zvezde, Džamar Jang. Nije bilo potrebno ni da mu se pomenu navijači Zvezde, već je odmah bek šuter Orleana njih istakao:
– Čujem da nas očekuje paklena atmosfera. Zvezdini navijači su najbolji, totalno su ludi. Nedostaje mi Beograd, ovde mi je bilo mnogo lepo i taj period nosim u srcu. Apsolutno ne bih imao ništa protiv da me put ponovo vrati u Zvezdu, ali sutra neću biti prijateljski nastrojen i daću sve od sebe da moj tim pobedi.
Početak meča zakazan je za 19.15 u hali Pionir. Karte se puštaju u prodaju od 13h na blagajnama beogradskog hrama košarke. Cene karata su 300 (tribine), 500 (parter), 700 (bela i plava loža) i 1000 dinara (VIP loža). Svaki navijač, uz dokument može da kupi najviše pet karata. Simpatizeri Zvezde mogu da kupe i specijalan program za meč sa Orleanom po ceni od 50 dinara, a na blagajni će biti pušten i novi kontigent sezonskih karata. Kapije Pionira otvaraju se u 17 časova, a Crvena zvezda moli sve navijače da se ponašaju fer i sportski, bez baklji i petardi i da ne ubacuju bilo kakve predmete na teren.
Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Rezultati šestog kola i tabela Jadranske lige