vujosevic_partizan_bamer

Vujošević: Igokea je u svemu nadigrala Partizan

 

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević priznao je da je njegov tim zasluženo poražen u Laktašima i istakao da je Igokea nadigrala crno-bele u svakom pogledu. Igokea je večeras ubedljivo savladala Partizan rezultatom 73:50. u 11. kolu regionalne Jadranske lige i ukupno devetom pobedom zadržala vođstvo na tabeli.

-Čestitam ekipi Igokee, igračima, stručnom štabu i rukovodstvu kluba na velikoj pobedi koja je apsolutno zaslužena. Oni su večeras u svakom smislu nadigrali Partizan i to na način koji ovog momenta ne mogu da objasnim – izjavio je Vujošević posle utakmice.

Povezana vest:  Atlanta smanjina na 2:1 u pobedama, Bogdanović odličan

On je dodao da su njegovi izabranici, bez obzira na verovatno prisutan umor, pružili maksimum.

-Na neki način stavljen je znak pitanja iznad imena kluba, malo je i pitanje samopoštovanja, ali dobro. Dešava se jednom godišnje ovakva utakmica, a ako je jednom godišnje, nekako može da se podnese. Izvinjavam se našim navijačima, i u svoje ime i u ime tima, koji su došli da nam pruže podršku. Naravno, ostali smo im dužni i nadam se da ćemo kao časni ljudi, što večeras nismo baš demonstrirali, taj dug što pre vratiti – poručio je Vujošević.

Povezana vest:  Dangubić: Huk sa tribina pravio je razliku