nebojsa covic kk cz izb

Čović se sastao s policijom zbog prodaje ulaznica KKCZ

 

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović imao je danas na Malom Kalemegdanu sastanak s predstavnicima policije oko načina prodaje ulaznica za utakmice do kraja sezone. Ulaznice za utakmice u kojima je Zvezda domaćin distribuiraće se preko firme Ivent tim, a one će se prodavati samo u ispostavama te kompanije, osim na sam dan meča.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Rezultat današnje utakmice 14. kola i tabela

Sve to je dogovoreno zbog incidenta na utakmici s turskim Galatasarajom u Evrokupu, kada veliki broj navijača zbog falsifikovanih ulaznica nije mogao da uđe u halu Pionir. Prema rečima direktora Ivent tima Pavla Leverde, ulaznice koje će štampati ta kompanija imaće nekoliko vrsta vidljive i nevidljive zaštite, papir će biti nalik onom na kojem se štampa novac, a „falsifikovanje se lako otkriva“.

Povezana vest:  Zvezda ubedljiva protiv Solnoka

Karte će imati i jedinstveni bar kod, na ulazima će se cepati kuponi s njih i skeniraće se serijski broj. Kako je rečeno iz kluba s Malog Kalemegdana, u hali Pionir će biti odvojeni ulazi za one koji imaju dnevne i sezonske karte. Crvena zvezda sledeću utakmicu igraće u nedelju od 19.00 protiv MZT-a iz Skoplja u 19. kolu Jadranske lige.

Povezana vest:  EP SLOVENIJA 2013, Litvanija izgubila od BiH, ali prošla dalje