marina maljkovic okupljanje 2012

Maljković: Ekipa je spremna za završni turnir

Trener košarkašica Partizana Marina Maljković rekla je danas da njena ekipa spremno i ozbiljno dočekuje takmičenje na završnom turniru regionalne lige.

-Mi smo zasluženo osvojili prvo mesto u regionalnom delu, bez poraza, ali je završni turnir sasvim novo takmičenje koje traje dva dana i u kome nema popravnog. Zato je veoma teško. Spremni smo, jer smo cele godine naporno trenirali, a ne samo poslednjih nedelja i očekujem maksimalnu mobilizaciju svog tima – rekla je Maljkovićeva.

Povezana vest:  Olimpija pobedila Levski

Završni turnir regionalne lige igra se predstojećeg vikenda u Novom Sadu. Od 17 sati igraju Pečuj i Radivoj Korać, dok se od 19.30 sastaju Partizan i Vojvodina. Finalna utakmica na programu je u nedelju od 19.30.

Partizan je ligaški deo regionalnog takmičenja završio bez poraza, sa svih 20 pobeda, a crno-bele su prošlog vikenda osvojile Kup Milana Cige Vasojevića. Košarkašice Radivoj Koraća i Pečuja ostvarile su skor od 16 pobeda i četiri poraza, dok je četvrtoplasirana Vojvodina takmičenje završila sa 14 pobeda.

Povezana vest:  EVROLIGA F4, Partizan: Ulaznice najvatrenijim navijačima i prijateljima

Kapiten Partizana Milica Dabović rekla je da će trofej u Kupu njenoj ekipi biti dodatni motiv.

-Kup ne sme da ostavi negativan trag na ekipu, već da bude stimulans za još bolje rezultate. Naravno, kao i do sada, verujem potpuno u svoje saigračice – rekla je Dabovićeva.