dejan-radonjic

Radonjić novi trener KK Crvena zvezda

Dosadašnji šef struènog štaba Budućnosti i bivši selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore Dejan Radonjić preuzeo je ekipu Crvene zvezde, rekao je večeras za Vijesti predsednik podgoričkog kluba Dragan Bokan.
-Radonjić je i definitivno trener Crvene zvezde. Kod nas se afirmisao i posle osam godina došlo je vreme za rastanak. Zvezda će naredne godine verovatno igrati u Evroligi i bila bi šteta da to ne iskoristi – rekao je Bokan.

Povezana vest:  Ministarstvo sporta: Vujoševiću, dođi da rešimo problem

Prema njegovim rečima, ponuda Crvene zvezde je bila veoma korektna, zbog čega je Budućnost pristala da oslobodi Radonjića mesec i po dana pre isteka ugovora.
Crvena zvezda još nije saopštila da je smenila trenera Vladu Vukoičića, koji je sa ekipom osvojio Kup Radivoja Koraća, a uspešno je vodio tim i u Jadranskoj ligi, gde se plasirao na završni turnir.
Crveno-beli su, međutim, prvenstvo Srbije počeli lošije nego što su očekivali i u prvih pet kola doživeli su dva poraza, a jučerašnji protiv Mega vizure za čelnike kluba je očigledno bio isuviše težak. Radonjić je treći trener crveno-belih u ovoj sezoni. Prvi je bio Milivoje Lazić, ali je on smenjen već posle prva dva kola Jadranske lige i poraza u Splitu i Zadru.

Povezana vest:  PRIPREME PARTIZANA U BUGARSKOJ, Crno beli pobedili ETHA Engomis