igor rakocevic laktasi

Rakočević: Trenutno ne možemo više od ovoga

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević posle sinoćnjeg poraza od Partizana u finalu Jadranske lige rekao je da njegova ekipa fizički nije izdržala ritam u drugom poluvremenu.
-Nije nam drago da gledamo kako Partizan proslavlja trofej, planirali smo da osvojimo Jadransku ligu, pogotovo što taj trofej Zvezda još nema. Borili smo se ali, se pokazalo da u ovom trenutku fizički ne možemo da pružimo više. Vraćamo se treninzima, sezona je do sada bila poprilično dobra, iako ovaj poraz boli. Pali smo u igru u drugom poluvremenu, iako je prvo bilo odlično. Bilo je i malo više nervoze nego što je trebalo u drugom poluvremenu. Ipak, naš primarni cilj je bio plasman u Evroligu -rekao je Rakočević.
Vuk Radivojević je istakao da je utakmica bila teška i da ekipa nije imala snage da izdrži svih 40 minuta.
-Teška utakmica, čestitam Partizanu, nismo uspeli da se održimo celu utakmicu. Meč je ponovo obeležila tenzija i neke slike koje su ružne. NIsmo bili mirne glave u drugom poluvremenu, bili smo suviše nervozni. Partizan je to znao da iskoristi i pogodi neke teške šuteve. Jednostavno, u tim trenucima oni su bili mirniji i skoncentrisaniji – poručio je Radivojević.
Opet najefikasniji u Zvcezdinom timu bio je Raško Katić, koji je priznao da mu je veoma žao zbog poraza.
-Imali smo trofej nadomak ruke, cele sezone smo radili za ovo, desilo se šta se desilo. Iz vođstva i dobre igre u prvom poluvremenu došlo je do pada. Partizan je to iskoristio i poveo, a mi nismo više uspeli da se vratimo posle toga. Ovo je timski neuspeh, jer se mececvi igraju za trofeje, bez obzira što smo obezbedili Evroligu u polufinalu – jasan je Katić.

Povezana vest:  Košarkašice Hemofarma bolje od Kovina 88:51